zondag 1 september dan is het zover, het Wing Chun Tong- strand- en bootcamp evenement!

Heb je je nog niet aangemeld? Doe dit dan alsnog dan kunnen we je nog op de lijst zetten. Helaas loop je wel het T-shirt mis…

Wat gaan we doen en waar moet ik zijn?
Vanaf 13.00 verzamelen bij strandpaviljoen “Bries” te Noordwijk aan de KONINGIN ASTRID BOULEVARD 102, 2202 BD Noordwijk (STRANDAFRIT 2) vanaf de noordkant gezien de een na laatste strandtent (nabij het hondenstrand)  www.briesnoordwijk.nl
Er is langs de boulevard en nabij het strand voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.
Heb je geen vervoer? bespreek met elkaar of je mee kan rijden… 

Van 13.00 uur tot 13.50 uur is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten met een kopje koffie/thee, frisje en gebak.  Zorg dat je om uiterlijk 14.00 uur (omgekleed) klaarstaat om het strand op te gaan! 

Van 14.00 uur tot 15.00 onder leiding van Sifu Patrick Tai Ji op het strand! Tai Ji is een zeer oude vorm van kung fu die op een zeer rustige en elegante manier wordt uitgevoerd, maar vergis je niet, het zijn hoewel de kunst goed is voor lichaam en geest, echte gevechtstechnieken!

Om 15.15 uur gaan we ons weer richting de auto verplaatsen om elkaar weer te treffen bij  Bootcamp Houwaart DUINWEG 11 2202 RB NOORDWIJK. (bootcampnoordwijk.nl)
Nabij het terrein betaald parkeren, stukje verderop gratis, maar met parkeerschijf ! (max. 3 uur) of bij zwembad “binnenzee” (max. 3 uur)

Om 15.30 uur verzamelen bij de Bootcamp. (omkleden/klaarmaken om te gaan zweten!)

Van 16.00 uur – 17.00 uur onder begeleiding gaan we de hindernissen van het Bootcamp trotseren! 17.00 uur Einde Bootcamp 

Van 17.15 uur – 17.30 uur omkleden/bijkomen.

Van 17.30 uur – 19.00 uur (of later) BBQ!!!  gezellig met elkaar napraten onder het genot van een drankje en een hapje van de BBQ!
Ben je vegetarier geef het snel door dan kunnen we vega regelen!

Hoewel we er van uitgaan dat het fantastisch weer gaat worden bestaat de kans natuurlijk dat het weer wat minder is in dat geval bestaat de kans dat we naar de zaal in Leiden uitwijken voor het strandprogramma maar alleen als het echt slecht weer is , een beetje regen gaan we niet dood aan toch? hou je email, app of de site in de gaten!
Bij “slecht”weer gaat het bootcamp wel gewoon door we zijn natuurlijk! Die Hards toch?

Verder…voor de strandtraining, trek je wing chun tenue aan of anders gemakkelijk zittende kleding (of een andere fantastische kung-fu outfit), bij frisser weer denk aan een vest of jasje.
Op het strand kunnen we op blote voeten en anders sportschoenen.
Voor de bootcamp trek je sportieve kleding aan die vies mag worden ook (oude) sportschoenen zijn aan te bevelen!
Eventueel speciale Fitness handschoentjes  (zonder vingers) mocht je bang zijn voor auwhandjes
Voor een flesje water en een versnapering wordt gezorgd.
Eventueel een handdoek, er is gelegenheid tot omkleden en er zijn evt. douches.

Het allerbelangrijkste is een gezonde dosis sportiviteit, plezier en gezelligheid!!!!

!!!!LET OP, HET GEHELE EVENEMENT IS GEHEEL OP EIGEN RISICO!!!!
Noch de organisatie en/of de vereniging Wing Chun Tong kan aansprakelijk gesteld worden voor welke schade dan ook (materieel of immaterieel, dan wel fysiek) geleden voorafgaande, gedurende of voortvloeiend uit dit evenement.


Wij hebben er zin in!!! Jullie ook?

voor vragen of opmerkingen: neem contact op met Leon.

De reguliere zondagles gaat NIET door.