De Wing Chun Tong vereniging

Welkom bij Wing Chun Tong, dé sportschool in Leiden en Alkmaar voor het beoefenen van Wing Chun Kung Fu en Kun Tao.
Deze Martial Arts zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen, van jong tot oud, en dienen perfect als zelfverdediging of als weerbaarheidstraining.

Voor lichaam en geest

Er wordt ruim aandacht besteed aan de lichamelijke ontwikkeling (conditie) van de sporters: kracht, lenigheid, souplesse, snelheid en uithoudingsvermogen. Het effectief beoefenen van een martial art begint namelijk met het eigen lichamelijke kunnen. Een sterk, soepel en weerbaar lichaam. Vandaar dat u de training ook prima kunt gebruiken om gewicht te verliezen of sterker te worden.
De beoefenaar ontwikkelt daarnaast zelfvertrouwen; goed getrainde vechtsporters zijn kalm en beheerst. Twee essentiële eigenschappen die ook in het dagelijks leven goed van pas komen.

Meer dan alleen trainen

Daarnaast verzorgt Wing Chun Tong op verzoek een demonstratie, introductieles of workshop, bijvoorbeeld bij een bedrijfsuitje of op school.
Naast de vele trainingsmogelijkheden biedt de Wing Chun Tong een zeer actief programma aan nevenactiviteiten, waaronder diverse seminars, strandtrainingsdagen maar ook sociale bijeenkomsten waaronder het jaarlijks terugkomend herinneringsdiner ter ere van wijlen Sifu Ruud.

Het levenswerk van Sifu Ruud Perreijn gaat verder

Met de oprichting van de Wing Chun Tong geven de leraren invulling aan de grote wens van hun leraar en vriend wijlen Sifu Ruud Perreijn (13 april 1959 – 19 februari 2011): “Zijn levenswerk voor de Kung Fu gaat verder.”

Meer over sifu Perreijn…