Na een succesvolle start in 2015 willen we met de Wing Chun Tong vereniging Leiden in 2016 weer een loopgroepje samenstellen om in groepsverband te werken aan een stukje saamhorigheid en om onze conditie nóg meer te verbeteren.

Op de eerste plaats werken we hardlopend naar een paar evenementen toe (o.a. Singelloop, Leiden Marathon,….). Dit zal opbouwend plaatsvinden om eventuele blessures te vermijden. Het hardlopen zal worden afgewisseld door verschillende oefeningen. Het zal dus geen saaie training worden. Later in het jaar, mits er voldoende belangstelling is, gaan we de buitentraining uitbreiden tot een soort “bootcamp”. Dit zal dan een heel gevarieerde training worden waarbij je echt alles uit jezelf probeert te halen.

Het doel is een goede conditie, een sterk lichaam, positiviteit, saamhorigheid en gezelligheid. We zijn er voor elkaar en helpen elkaar als dat nodig is. Dit betekent tijdens de training dan ook, dat je elkaar aanmoedigt en motiveert. Als iemand het moeilijk krijgt tijdens de training dan help je hem of haar en zorgt ervoor dat we allemaal de “finish” halen. Een positieve instelling is dan ook een belangrijk element tijdens de training.

Als jij samen met je trainingsmaatjes wil meedoen door lekker, maar stevig, buiten te trainen en het groepsgevoel verder wil opbouwen, meld je dan aan bij Marco.